Er zitten op dit moment geen producten in je winkelwagen.
Winkelwagen
Er zitten op dit moment geen producten in je winkelwagen.
Ben je op zoek naar een heerlijke combinatie van “sweet & salty”? Dan is dit recept écht iets voor jou! Naast dat deze ‘Aardbeien met Pedro Ximenez, basilicum en peper’ superlekker zijn, is het ook nog eens makkelijk klaar te maken. Het enige wat je voor dit recept nodig hebt, is jouw OFYR vuurschaal, een spatel en de bijbehorende ingrediënten. Wij wensen jou (en jouw gelukkige gezelschap) alvast smakelijk eten!
gratis OFYR pizzaoven voor OFYR 100 modellen
t.w.v. 295,-
gratis OFYR pizzaoven voor OFYR 100 modellen
t.w.v. 295,-
gratis OFYR pizzaoven voor OFYR 100 modellen
t.w.v. 295,-
Ben je er klaar voor om een culinair hoogstandje te bereiden? Voor dit recept heb je niet veel nodig, zelfs geen weegschaal. Je maakt dit recept lekker op gevoel en met een hoop liefde natuurlijk! Bak de aardbeien op de kookplaat, het liefst in boter want dat smaakt een stuk lekkerder dan bijvoorbeeld olijfolie. Blus ze daarna af met Pedro Ximenez of een andere stroperige sherry. Bestrooi tot slot de aardbeien rijkelijk met peper van de molen.
Als het goed is, is er nu een superlekkere saus ontstaan! Schraap de aardbeien samen met de saus in een schaal of een kom en verdeel ze daarna over de borden. Om er nog een schepje bovenop te doen, schep je een flinke bol roomijs en verdeel je deze over het aardbeien-mengsel. Maak het geheel af met wat verse basilicum en wat zest van een limoen.
Klaar is Kees! Je hebt gelukkig het flink uitsloven dit keer achterwege mogen laten, maar toch heerlijk eten op tafel weten te zetten. Het kan niet anders dan dat jouw gasten (aard)blij met jou zijn, geniet van het smullen en smikkelen.